+31 (0) 6 120 693 80 Reserveer

Buffet

Voor ieder budget en iedere groep biedt ons restaurant, tot vijftig personen, de mogelijkheid voor een gezellig intiem buffet. Door de ideale ligging op de jachthaven wordt een open maar toch gezellige sfeer bereikt voor een familiefeest in Friesland. Ons restaurant ligt op Jachthaven Lauwersmeer in Noord Oost Friesland en op loopafstand van Landal Esonstad en Anjum.

Daarmee is ons restaurant geschikt voor personeelsfeesten, familiefeesten, familiebijeenkomsten. U mag uw eigen muziek kiezen, op CD of live. Tip: de avonden met Gerrit Breteler brengen een typische “verre kusten sfeer”. Of anders het strijkkwartet van de Joint String Friends, u zegt het maar!

Een buffet op Jachthaven Lauwersmeer | Restaurant Lauwersmeer is anders dan anders en biedt bovendien de gelegenheid voor kinderen om te spelen, de ouders om te wandelen en zelfs een zeiltocht te maken met een van onze schippers op een luxe zeiljacht. Als dat de eetlust niet opwekt!

Door de laagdrempeligheid van ons restaurant is het voor al onze gasten mogelijk om met de koks uw wensen door te nemen. We doen graag iets extra’s om uw buffet, familiefeest of personeelsfeest tot een succes te maken!