+31 (0) 511 408 100 Reserveer

Hoofdgerechten

Salades

Maaltijdsalade Carpaccio van gerookte Ribeye | 14.50
met berenburgkaas, frambozen dressing en zoetzure komkommer

Maaltijdsalade Gamba’s | 14.50
met pittig gemarineerde gebakken gamba’s en rode ui

Maaltijdsalade Geitenkaas | 12.50
met appel, walnoten, tomaatjes, sla en honing


Hoofdgerechten

Hele dorade uit de oven | 24,95
gelakt met olijfolie

Victoriabaars met een korst van kaas en kruiden | 18,50
zoete aardappelchips en saus van limoncello

Saté van de haas | 16,50
met kroepoek, seroendeng, gefrituurde uitjes en ingelegde groentes

Langzaam gegaarde buikspek | 17,50
met gegrilde groentes afgeblust met ketjap

Tournedos van Fries weiderund | 24,50
met peper jus, zoete aardappelpuree en spruitblaadjes

Vegetarische hamburger (Mexican style) | 16,95
op toast met brandnetelkaas, mesclun, tomaat en salsasaus


Bijgerechten

Warme groenten | 2.50
groeten afhankelijk van het seizoen

Friet | 2.25
met huisgemaakte mayonaise

Aardappelgratin | 2.95

Salade van de Wadden | 2.50


Kindermenu

Kibbeling, kipnuggets, kroket of frikandel | 11.95
geserveerd met friet en een ijsje na